Hur man får en Thailand resa visum

Om du planerar att resa till Thailand och vill stanna där för mer än en månad sedan du kommer att måste för att visum i Thailand resa annars du kommer inte tillåtas att bo där under en längre period. Här ser du hur man får en Thailand resa visering för längre vistelse där att uppfylla din önskan.

 

Om du är från USA blir endast ett giltigt pass nog om du ska till Thailand i en vecka eller två. Men om du vill ha lite mer tid där och att tid är mer än 30 dagar måste du ansöka om visering för Thailand. Som det finns olika typer av visum kan du ansöka om, måste du bestämma, vilken som du vill ska gälla för. Du kan ansöka om visering, studentvisum, arbetstagare visum, etc.

 

När du har bestämt vilken typ av visum du är i behov av, steg till Washington D.C. Chef Thailand ambassaden och ansöka om visum du behöver. Men om du inte kan besöka Thailand ambassaden personligen har du möjlighet att skicka en ansökningsblankett till dem. Kom ihåg att tillsammans med formuläret skall du också skicka en egen belagt och frankerat kuvert att de kan skicka tillbaka visum till dig. När du ansöker om visum se till att du ger all nödvändig information som pass, fotografier, din plan att besöka Thailand, ansökningsavgift, etc.

 

Efter du har ansökt om visering, är det dags för dig att vänta för godkännande. När du har fått ditt visum, hålla den med dig när du reser till Thailand tillsammans med andra dokument som pass. Du bör se till att ditt pass är stämplad korrekt samt vid gränsen. Detta är att undvika senare confusions, som kan uppstå efter 30 dagar är över. Vid oklarheter som dokument kommer att vara av stor hjälp.

Leave a Reply