Några av de bästa platserna att besöka i Kina

Idag kommer vi att lyfta fram några av de mest fantastiska platser som besökare som tillbringar sin semester i Kina utforska och njuta. Om du går på en tur till Kina, aldrig missa att besöka dessa attraktioner.
Bort från de populära monumenten som nästan läggs till i många resepaket till Kina som Terracotta Soldiers, Great Walls of China och Den förbjudna staden, kommer vi att sprida ljus över fler och fler monument som är ganska fantastiska och är för evigt värde ett besök.
Den Potala Palace placeras på toppen av Huangshan Mountain i Lhasa staden i det kinesiska Tibet och dess bland de monument som i allmänhet besöks av ett stort antal besökare som turnerar Kina.
Potala-palatset etablerades redan på sjuttonhundratalet e.Kr. och placeras runt 3 700 meter över havet. Nyckelbyggnaden av palatset består av tretton våningar med en höjd av 117 meter.
Det finns också Victoria hamn placeras på Hong Kong Island som kännetecknas av sin underbara natur. Det är därför många besökare som reser till Kina skulle gå för ett besök i hamnen som också är med för värd många parker och framstående trädgårdar.
En annan anmärkningsvärd plats att besöka i Kina är Li River som är en av de längsta i landet och det lockar många besökare som njuter av sin semester i Kina. Floden är 266 kilometer lång och dess banker är framstående med fantastiska naturliga scener av berg, träd och skogar.
Bland de bästa monumenten i Kina finns också Leshan Giant Buddha. Placerad i staden Sichuan, är denna stora staty av Buddha den största stenen huggen av Buddha i hela världen. Åsynen av Leshan Giant Buddha värvades i världen av världen arv platser unesco 1990.
Den stora Leshan Giant Buddha statyn är sjuttioen meter i höjd och bredden mellan axlarna är runt tjugoåtta meter. Höjden på dess öron är runt sjutton meter och höjden på dess huvud är runt femton meter. Denna stora bit arkitektur och konst förvånar besökare som turnerar i Kina.
Om du letar efter en annan plats att utforska för besökare som turnerar i Kina, finns Magao-grottan. Placeras i staden Dunhuang, dessa grottor upptäcktes i fjorton talet e.Kr. Grottorna har några fantastiska väggmålningar som beräknas vara täcker en yta plats på 45.000 kvadratmeter. Denna syn inkluderades till UNESCOs världsarvsplats 1987.

Leave a Reply