Stora och ovanliga platser att besöka i Kina

Om du letar efter en distinkt och en rik reseupplevelse, är Kina platsen att vara. Detta stora land ger resenärer ett antal platser som skiljer sig mycket från andra i varje aspekt som är möjligt. Även om du väljer att utforska två eller tre platser i Kina med rätta, finns det en bästa chans för dig att se en helt annan uppsättning sätt att leva, kulturer och tradition. En annan bästa sak om Kina är, att även om du är en på en stram budget kan du hantera helt enkelt i landet och det finns mycket mer att se än bara kinesiska muren och storstäder gallerior. Här är några av de bästa platserna att besöka i Kina:
Förutom de berömda och väl upplysta städerna, har Kina att erbjuda gamla städer som är fyllda med lugn omgivning och traditionell kinesisk arkitektur. Gamla Lijiang är en av sådana gamla kinesiska städer som har en charmig folkkultur kopplad till dem. Denna fantastiska stad har ett sortiment av rustika kanaler och kinesiska traditioner och kulturer som har kunnat hålla sig borta från den extrema moderniseringen i Kina har upplevt under det senaste decenniet. Lijiang har mer än trehundra broar, mycket gamla stenbyggda gator och charmiga naturlandskap. Alla dessa specifikationer gör denna stad till ett bästa val för att uppleva de olika Kina.
I motsats till Lijiang, kanalstaden, här är något som definitivt kommer att chockera dig. Placeras i hjärtat av staden Guangzhou är den vackra Afrika, ett mycket fantastiskt köpcentrum som handlar i grossistverksamhet interaktioner. Det är känt som lilla Afrika som här hittar du mer än 20.000 handlare som tillhör länder som Ghana, Nigeria och andra afrikanska länder. Dessa handlare har bildat sin egen kultur och kommer att vara redo att diskutera för dig om sina livshistorier och resor, vilket ger en inblick i deras liv i Kina.
När du besöker Peking, försök att flytta bort från de nya gatorna och utforska byarna, inte så långt från den stora staden. Cuandixia är en av de största byarna som ligger precis intill muren, och är mycket känd för sina gårdshem som har bevarats mycket väl av folket. Denna by är mer än fyra hundra år gammal och ger dig en känsla av den kinesiska landsbygden, som kommer en trevlig chock när du besöker huvudstaden i Peking.

Leave a Reply