Populära sevärdheter att besöka i London

Det finns så många kända attraktioner i London som en besökare kan våga under sin semester till London. Att vara en bästa stad av sightseeing, lockar London besökare från hela landet och utomlands. Det rika kulturarvet, en bästa skatt av historisk bakgrund, arkitektoniska underverk och härliga destinationer gör London till en perfekt plats för en fantastisk familjesemester eller en romantisk tillflyktsort för ett par också.
Några av mina favorit besöks attraktioner i London:
Tornet i London
Tower of London är en annan plats som ingår i området för London sightseeing resor med hjälp av London pass. Tornet i London också båtar historisk betydelse som det hände den tidigare uppehållet för kung Henrik VII. Det är otroligt läge i närheten av St Pauls Cathedral och även den populära landmärke i London, London Tower Bridge.
St. Pauls katedral
En av Londons berömda platser som kan enkelt nås med London pass är St Pauls Cathedral. Denna katedral har ett anmärkningsvärt historiskt värde och är också en arkitektonisk underverk i London med en enorm skönhet.
Churchill ‘ s War Museum
De besökare som har fetisch för museer och mycket gamla konserveringsmedel kan besöka en annan bästa attraktion i London med hjälp av London pass, War Museum of Churchill.
Kensington Palace
Kensington Palace var en gång prinsessan Diana hem och fortsätter att vara en av attraktionerna i London som kan besökas med stöd av London pass.
Thames
Thames River är den bästa och mest fantastiska landmärke i London som besökarna är förvånad över den magnifika skönheten i Themsen som flyter rakt över staden. En gång kan du njuta av omgivningen genom att ta en båttur över den populära Themsen.
Big Ben
Big Ben är en av de mest ikoniska klockor i planeten och WHO: s igenkännbara CHIMES spec på TV-nyheter. Big Ben är en 4 faced klocka och är mer än 300 meter lång uppkallad efter Sir B Hall.
Kew Garden
Kew Garden är en annan plats i London som till stor del besöks av studenter i botanik och naturälskare. Denna botaniska trädgård har en uppsättning sällsynta växter.
Alla dessa platser av attraktioner i London kan bekvämt nås av besökarna med hjälp om London pass och se till att besökarna en trevlig turné och en bästa semester i London.

Leave a Reply