Topp attraktioner i Abu Dhabi

Om du vill ha blast för en semester, borde du resa till staden Abu Dhabi. Abu Dhabi, för de av er som inte vet, är Förenade Arabemiraten, och i förhållande till befolkningen är den näst största staden i landet – den första är Dubai. Medan Dubai oftast får det största berömet för att vara en turist hotspot, uppmanar vi dig fortfarande att göra ett stopp vid Abu Dhabi. Det kommer att vara väl värt din tid, särskilt om du anser några av de många attraktionerna som du kan besöka där.
Den första platsen som vi rekommenderar att du besöker är Sheikh Zayed Grand Mosque. Detta är en nybyggnation, och den öppnades för att folk skulle besöka år 2007, efter nästan 20 års konstruktion. Denna moské är lätt den viktigaste turisttillgången som staden Abu Dhabi har. De högkvalificerade byggnadsarbetarna och hantverkare har verkligen övergått, och de har byggt en byggnad för åldrarna. Arbetarna betalade fullständig uppmärksamhet åt detaljer, och de har gjort de invecklade delarna av interiör och exteriör perfekt. Det är en underbar plats där både muslimer och icke-muslimer kan besöka, och det finns guidade turer för turister som hålls regelbundet. Hela byggnaden är huggen i makedonisk marmor, och det skiner med skönhet.
Mangrove Kayaking Tours är något du måste uppleva oavsett vem du är. Du kanske tror att du inte är skicklig nog att delta i kajakpaddling, men när det gäller Mangrove Kayaking Tours i Abu Dhabi, är du glad att veta att det finns speciella turer för människor i alla färdigheter. De synpunkter och sevärdheter som du kommer att se under denna turné kommer att bli etsade djupt i ditt minne under lång tid – och hela upplevelsen blir glädjande.
Slutligen rekommenderar vi dig att kolla båtturerna i Abu Dhabi. Om du vill se stadens underbara skyskrapor har du en perfekt chans att göra det från vattnet. Det finns många turer som organiseras dagligen här, och om du väljer en så kommer du att ha tid på ditt liv när du korsar vattnet i närheten.
Vi hoppas att du kommer ha kul i Abu Dhabi!

Leave a Reply