Döda värmen – flytta till dessa platser för sommarlovet

Om du har beslutat att döda värmen i sommar genom att flytta till en plats där du kan ha kul med din familj och vänner, kommer att Europa vara den bästa platsen om din budget tillåter. Ja, om du vill spendera några bra tid i olika städer i Europa, måste man se till att du har en bra budget, eftersom Europa inte är ett billigt ställe. Från transport till hotell kommer att bokning till easting ut att ha roligt olika platser kosta dig mycket.

 

Europa är en vacker plats med mycket att utforska som konst, grönska, natur, historia, pubar, etc. men om du har en begränsad tid av 710 dagar, sedan aldrig någonsin försöka lägga hela Europa i din lista. Försök att lägga till maximalt 5 platser om du vill ha bra sommarsemester utan mycket börda och bagage. Fler platser lägger du till mer kommer ni att resa och mer ansträngande resan kommer att bli. Därför göra en lista över platser där du kan göra massor av kul.

 

Några av de bästa platserna att besöka i Europa är London, Rom, Österrike, Paris och München. Dessa är alla vackra platser där du kan göra mycket roligt med vänner och familj. Du kan besöka kyrkor, pubar, nöjesparker och mycket mer. Till exempel om du flyttar till London, kan du föreställa theatre, Buckingham Palace och Imperial war museum. Och om du flyttar till Paris och sedan kommer du att älska natt. Den glödande Paris kommer att fånga alla fancy när du sitter ett bord i utomhus café och titta omgivningarna. Triumfbågen, Notre Dame, Louvren är några platser som du måste besöka i Paris. här, var och en av de 5 platser som anges ovan har något bra för dig att föreställa.

Leave a Reply