Njut av din vistelse i Indonesien

Indonesiens land finns i sydöstra Asien, nära Australien och är det största ölandet i hela världen. Faktum är att landet består av cirka 17 000 enskilda öar som sprids i havet. Det är också hemmet för cirka 225 000 000 personer. Så, om du vill resa till en exotisk plats, så finns det mycket sämre alternativ för dig att välja än Indonesiens land.
Och det finns otaliga saker som du kan göra här om du vill njuta av din vistelse. Det första som vi rekommenderar att du gör när du är där är att gå och surfa på Kuta Beach. Denna strand är en av de mest kända i hela Indonesien, och människor kommer hit från hela världen för att lära sig att surfa. Denna plats erbjuder den bästa starten när det gäller att ha nybörjare lektioner i surfing som vågorna är mjuka nog för detta ändamål. Du kommer att kunna hitta många instruktörer som gärna lär dig att surfa till en liten avgift.
När du väl är i Indonesien borde du spara tid för att besöka Borobudur-templet. Denna plats är en UNESCO världsarvslista och det är en stor turistattraktion som fortsätter att locka besökare från hela världen. Om du är fotograffläkt så är det här den perfekta platsen för dig att gå vilse i ditt hantverk. Hela templet erbjuder en fenomenal syn och du kommer också att upptäcka att landskapet i närheten är otroligt inspirerande.
Du kan också gå och sola på Pulau Weh i Aceh. Det här är också ett populärt turistmål, eftersom hela området är fullt med exotiskt havsliv, inklusive några sällsynta megamouthhajar. Om du vill lounge under solen är det få platser i världen som är bättre än den här platsen.
Så kan du se att det finns gott om möjligheter för dig att ha roligt och njuta av din vistelse i Indonesien. Vi tror att du definitivt kommer att älska din vistelse här och du kommer inte att kunna vänta med att komma tillbaka dit när du kommer hem igen.

Leave a Reply