Lär känna Spanien

Att besöka Spanien har en lockning för många människor. Det finns många vackra städer i landet som du kan resa till, men om det finns ett ställe du måste besöka i Spanien, skulle det vara Madrid. För de av er som inte vet, är Madrid huvudstaden i Spanien och är en av de största, vackraste städerna i landet. Det finns många saker du kan göra medan du är där – och vi rekommenderar att du kolla om det är möjligt.
Det första du måste göra medan du besöker den kända turistboulevarden Gran Via. Det finns många olika saker som du kan göra medan du är här. Det finns köpcentrum, restauranger och barer. Alla dessa erbjuder ett bra sätt för dig att lära känna staden från nära håll. På en given dag är chansen att gatorna kommer att svärma med turister, så att du kommer att kunna se människor från hela världen, förutom de inhemska spanierna. På Gran Via finns det även kasinon – så om du vill testa lyckan kan du mycket väl gå in i en av dem.
Och om du vet någonting om Spanien, vet du att landet landar praktiskt om spelet med europeisk fotboll eller fotboll. Och Madrid är en huvudstad i fotboll – en av världens största fotbollsklubbar finns här. Vi pratar naturligtvis om klubben Real Madrid. Om du vet något om fotboll, har du definitivt hört talas om förmodligen den största spelaren i världen just nu – Cristiano Ronaldo. Du vet också att han spelar för Real Madrid. Så, om du har tid, och om du gillar fotboll, så föreslår vi att du går och ser ett spel på Real Madrids stadion Vincente Calderon. Du kommer verkligen att vara till en fest, som vanligtvis i alla spel i Real Madrid, är arenan full av Real Madrid fans som har kommit för att stödja sin favoritklubb.
Madrid är mycket mer än shopping och fotboll, men du måste se detta själv. Grip ögonblicket och åka dit så fort du kan!

Leave a Reply