Nyheter från Disneys “frysta” resa runt i världen

Vet du frysta? Film skapad av Disney har nu blivit en stor attraktion för turister från hela världen.

 

Norge följer ett flöde av besökare från hela världen på grund av Frystas popularitet. Det är en animerad film skapad av Disney. Norges fantastiska landskap inser att den resenärernas fantasi från runt om i världen som ärväg mot en drömdestination. Frysta har bevisats vara en box office hit och har bidragit till verklig känsla av underhållning att locka resenärer från hela världen.

 

Nyhetsrapporter tyderatt Norges fantastiska landskap och Frystas popularitet har lett till tusentals resenärer över hela världen att besöka Norge. Största trafiken ses runt fjorden regionen och Oslo Norge. Turister älskar dess norrsken, som är utställningsmonter i varje film och lockar turister i världen kraftigt. Därför följer denna trend finns många direktflyg ordnat. De direkta flygningarna börjar från Oslo. De direkta flygningarna börjar från Oslo och resa till flygplatsen som ligger närmast till Disney Land och Orlando och Florida.

 

Tour företag har också sina planer. Tour företag det gör arrangemang för att checken och gynna från Disneys popularitet med dess film frysta. De planerar att dra nytta av den kraftiga skapad av Disney. Å andra sidan, planerar Disney också turer för resenärer från hela världen. De planerar att ta omkring $5,000 per person och tar dem till platser som Geirangerfjord som är inspirerad från Arendelle som är deras film fantasi. Disney planerar också en kryssning resa stranden Norge år 2015. Vildmarken Travel som är en annan travel company planerar också att göra bäst av denna popularitet och engagera resenärer med levande landskap. Passageraren inflöden har fördubblats uttryckte företaget efter den animerade filmen.

Leave a Reply