Resa till de sju underverk i världen

En resenär kommer att vara den bästa personen att berätta om underverk av denna magnifika värld. Se världen som en stor enhet med hav, berg, städer och varje tänkbar komponent. Att slutföra resan runt denna vackra värld vara en dröm kommer sant bara några lyckliga sådana. Om du vill utforska denna skönhet och vet inte var du ska börja, kan du börja med de sju underverk i världen. Medan var och en av dem kommer att vara km från andra, kan besökte dem räcka som resan runt om i världen.

 

Resor till Mexiko för att besöka Maya tempel staden som en gång var ekonomiska och politiska basen av Maya civilisationen.
När du reser runt om i världen, du kan inte missa Brasilien. Resa till Rio de Janeiro se 38 meter höga statyn av Kristus Frälsaren med utsikt över hela Rio.
De sju underverk i världen är inte komplett utan Kina och dess muren. Detta monument byggdes för att blockera ut mongolerna under krigen tillbaka sedan.
Resor till Peru för att se staden moln högt uppe berget och kända som Machu Picchu.
Besök Petra (Jordan), en gång Nabataean empires capial under regeringstiden av kung Aretas IV.
Resor till Italiens Roman Coliseum, världsberömt sport stadium som värd den grymma och brutala spel och kämpar tillbaka i dagar.
Besöka Taj Mahal i Indien och bevittna underverk av kärlek, vit marmor slottet byggdes av Shah Jahan för att hedra hans älskade hustru.

 

Resa till dessa sju underverk i världen och du kommer att stöta olika kulturer och trosuppfattningar och kommer att se goda i varje av dem. En resplan till ännu några av de lista underverk i världen är helt värt tusen resor.

Leave a Reply