5 bästa ställena att resa i Schweiz

Om du vill bevittna det överdådiga alpina landskapet tillsammans med glittrande blå sjöar, ge det en gå till din planeringstur i Schweiz. Man kan uppleva världsklass turné genom sina pittoreska byar och fängslande kulturattraktioner. Om du planerar att resa samma sak, här är några förslag;
Interlaken:
Mellan Thun och Lake Brienz, närvarande finns Interlaken, ett populärt sommar semestermål för många. Om du älskar att se alpina skönhet, kommer närvaron av mäktiga toppar som Eiger, Mönch och Jungfrau torn att ta hand om det. Snowboard och längdskidåkning är den regelbundna turneringen här som besökarna tycker om mest.
Genèvesjön:
Som Europas största alpinsjö ligger Genèvesjöar nära Genèves hamn. Sjön är omgiven av flera parker, trädgårdar och underbara historiska gamla städer som är tillräckliga för att hålla dig knuten till sin skönhet under lång tid. Den fantastiska gotiska katedralen kan avnjutas om du reser ett avstånd på 62 kilometer från Genève.
Jungfraujoch
Det är ett av de mest populära vetenskapliga observatorierna ovanför 3454 meter. Det här är anledningen; Det är också känt som “Top of Europe”. Man kan också njuta av populära synpunkter ovanför Lauterbrunnen-dalen. En glaciärby som heter Grindelwald är ett perfekt pittoreskt ögonblick för själsälskare.
Lusern:
Lucerne är en quintessential schweizisk stad omgiven av blå sjö och historiska byggnader. Det är också känt för sin internationella musikfestival varje år. Man kan också njuta av solstänkta plazor och täckta broar genom att gå runt i staden.
St. Moritz
Den är närvarande i Schweiz Engadin Valley och definieras av tre nyckelord; Stil, elegans och klass. Den har sin existens 1 856 meter över havsnivån. Detta populära bergsdestination har varit värd två vinters olympiska spelen redan och är en perfekt plats för skidåkning, snowboard, skridskoåkning och bobsledding.

Leave a Reply