Du njuter av din vistelse i Argentina

Om du har valt att gå på semester till landet av Argentina, har sedan du verkligen gjort ett klokt val. Faktumet är att Argentina erbjuder en unik upplevelse för första gången besökare – en upplevelse som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans i världen, oavsett var du går till. Så, vilka är några av de saker som du kan se fram emot under din vistelse i Argentina?


Det första som kommer att tänka på när vi nämner ordet Argentina, är tango. Det är rätt, tango är en av världens mest kända former av dans och det är också en av de mest romantiska danser som är känd för mänskligheten. Det är full av nåd och stil, och det är också mycket lättillgängligt – oavsett vem du är, du kommer att kunna lära sig tango. Om det är ditt första steg i en värld av tango, rekommenderar vi dig att gå till välkända musikpaviljongen på Barrancas de Belgrano park i staden Buenos Aires. Det kommer du att kunna ens få gratis klasser på tango, som är ett utmärkt alternativ för nybörjare tango entusiaster bland er.
Om du tycker att du är fascinerad av underbara sevärdheter av natur – sedan rekommenderar vi dig att besöka vattenfallen världen berömda Iguazú. Chansen är stor att du har sett vattenfall under någon gång i ditt liv. Men tills detta exakta vattenfall på den argentinska-brasilianska gränsen – har du sett ingenting. Det är en magnifik syn som kommer att hålla er glada i timmar i sträck, och du kommer att minnas just nu för en lång tid efteråt. Det är också ett bra ställe för foto ops.
Och naturligtvis inget besök i Argentina är komplett utan att besöka huvudstaden Buenos Aires. Det finns många olika saker som du kan göra här – särskilt om du är en part-hungriga ung person. Staden är känd för parterna som varar hela natten, och för de sociala människor som är ivriga att träffa nya människor från hela världen. Oavsett om du gillar att träffa nya människor eller prova det argentinska köket – kommer du att kunna göra allt detta i huvudstaden Buenos Aires.
Och vi hoppas att du har en storslagen tid i Argentina!

Leave a Reply