Gå till Berlin

Det finns många platser som du bör besöka minst en gång under din livstid, oavsett vem du är. Och en sådan plats där bör du definitivt gå till på en semester är staden Berlin.
Nu, om du vet grundläggande geografi, vet du att Berlin är, i själva verket, huvudstad i det europeiska landet i Tyskland. Och Tyskland självt är ett land med en rik historia. Så, kan du gå dit och ha tid av ditt liv – igen – oavsett vem du är eller var du kommer ifrån!
Relaterade till Tyskland rika kulturhistoria, är en av de första platser som du bör besöka när du är där Museum-ön. De fem viktigaste museerna i hela Tyskland är att hittas här. Alla av dem täcker olika delar av historien, så är du skyldig att hittade en av dem där du kommer att ha skitkul.
Inte många människor är medvetna om att vid ett tillfälle i nutidshistorien, staden Berlin delades in i två olika delar. Först var under västra inflytande och kontroll, och andra var under sovjetiskt inflytande. Symbolen för denna separation var ökända Berlinmuren. Så småningom denna mur förstördes och folket i Berlin återförenades. Men numera finns det vissa delar av väggen som återställs eller som fortfarande står, som ett minne av den tid när staden Berlin delades. Du kan besöka den berömda Checkpoint Charlie på väggen för foto ops.
Du kan läsa mer om judisk historia genom att besöka theJüdisches Museum. Detta museum har världsklass arkitektur som ger dig information och detaljer om världshistorien av den judiska samt historien av de tyska judarna. Du kommer att bli förtrollad med vad detta folk handlar om, och du kommer tillbaka en klokare person med mer djup i din karaktär, liksom förståelse.
Och till slut hittar du att det finns en massa olika saker som du kan göra i Berlin så att du kan ha kul. Våra råd till dig är att gå dit och se själv!

Leave a Reply