Åka på en semester i Chicago

Har du någonsin tänkt att semester i Chicago, USA? Tja, om du har tänkt det, betyder det att du har insett att platsen har potential för turism. Men vad gör du en du där? Tja, vi är här för att berätta om dina bästa alternativ i besök i denna stora stad.
Den första dragningen som vi skulle vilja besöka är den så kallade Millennium Park. Det är en stor park, och det är inte konstigt att namnet parken är sådan. Det är väl känt för det faktum att det finns gratis konserter som anordnas ofta här om du är en fläkt av musik, du kommer definitivt gillar vad du hör. Dessutom finns det ett avsnitt i parken som är full av gatukonst, om du är en beundrare av konst du också kommer att gilla det du ser. Slutligen är det ett fantastiskt ställe att bara koppla i, med dina närmaste eller ens alla själv verkligen.
Om du fläkt konst, finns det en annan sak som du kan göra när du är i Chicago och det är för att besöka art institute of Chicago. Ingången till denna byggnad är ”bevakade” av två ikoniska brons lejon, och när du kommer in i byggnaden, du kommer att kunna titta inte mindre än 300 000 konstverk. Och konsten kommer från olika tidsperioder och kulturer du kan titta japansk konst eller antik grekisk konst kommer i form av skulpturer eller även modern konst. Det är en himmel för konstälskare bland er.
Wrigley Field är hemmaarena för Chicago Cubs. Men även om inte du är en sportfantast, kommer du fortfarande att kunna ha tid av ditt liv här. Du kan ta en rundtur av arenan, eller du kan ta något att äta en av läktarna. Hursomhelst, det är en riktigt kul plats att njuta av din tid i.
Och dessa är bara några av de mest kända och mest älskade attraktioner som staden Chicago har att erbjuda för turister från hela världen. Ha det så kul!

Leave a Reply