Du njuter av din vistelse i Filippinerna

Filippinerna är ett land i syd östra Asien, och den spänner över 7000 öar. Detta är en sak som gör platsen till sin natur fascinerande och naturen är kända för att vara lite grova här. Det finns cirka tjugo aktivvulkorna plats, och det finns vissa områden där det finns tyfoner och hårt väder.
Men om du tror att vad vi sa till ovan är en anledning för dig att aldrig besöka detta land är du väldigt fel! Filippinerna är en inbjudande plats där du kan ha skitkul oavsett vem du är.
Först av allt, rekommenderar vi dig att besöka Boracay. Detta är en mycket liten ö i Filippinerna, men det är en mycket populär turistort. Och främsta anledningen till detta är de vackra vita stränder som finns här. Det finns en populär 4 km sandstrand där det finns många olika restauranger och hotell som är redo att ta dig. Dessutom finns det alltid en fest ön det är säkert att du kommer att ha skitkul.
Oavsett om du är en religiös person eller inte, har du fortfarande att besöka den härliga San Agustin Church i huvudstaden Manila. Detta är en imponerande byggnad som byggdes under det spanska koloniala styret, och det har stått sig genom tiderna. Det berättas att de första två kyrkor som spanjorerna har byggt under vistelsen var gjorda av trä, och båda har bränt i bränder. gjorde de den tredje kyrkan, de San Agustin Church, av sten. Och som sådan, det har stått emot tidens tand och den har överlevt flera svåra jordbävningar. Hursomhelst, det är en vacker plats och det kommer att lämna dig med förlust för ord.
Och om du vill titta naturen oblyga, måste man se en av de återstående aktiva vulkan, kallas Mayon Volcano, som finns ön Luzon. Det är en perfekt symmetriska vulkan, i form av en kon, och det är en skönhet att skåda. Inte för att säga att det inte är farligt finns det täta evakueringar av omgivande byar och städer på grund av immanent aktivering av vulkanen. Men Hursomhelst, det är en skönhet som måste ses.
Filippinerna har mycket mer att erbjuda och vi rekommenderar dig att besöka detta land snart som möjligt.

Leave a Reply