Indien – den ökända himlen på jorden

Indien är ett land med rik historia. Detta innebär att det är en plats där du kan ha tid av ditt liv om du väljer att åka dit semester. Eftersom de flesta människor som kommer att läsa denna artikel är västerlänningar, följer att de flesta av er inte har någonsin varit i Indien, och du måste undra vad finns för att se i detta land. Tja, kommer att denna artikel dela med dig ett par saker som du kan göra för att ha kul medan du är i Indien.
Första stoppet som du bör besöka, särskilt om du är hungrig, är det Gali Paranthe Wali, återfinns i Delhi. Detta är en gata full av restauranger och matställen ställen och här serveras några av de bästa original indiska mat som du kan hitta. Några av de platser där du kan äta är mer än hundra år gamla, och detta är en gata med tradition det är självklart att denna gata är full av människor från alla samhällsskikt praktiskt taget hela tiden.
De kulturella komplex av Akshardham är en plats där du måste till liksom. Du kommer att din kultur fix från denna plats ensam. Det är också återfinns i Delhi och hela strukturen tjänar till att berätta historien om hinduismen. Det är en magnifik struktur sett från utsidan… men vänta bara och se vad som finns insidan. I området i närheten finns det många olika vackert designade konstnärliga former som du kan njuta av att se där. Om du besöker denna plats vid solnedgången, kommer du kunna se en härlig syn som templet kommer att börja lysa upp, och allt detta kommer att bli ett förtjust minne för dig som du kan komma tillbaka till i framtiden.
Slutligen, om du är en beundrare av Bollywood produktion, du borde besöka Raj Mandir biograf i Jaipur. Detta är en av de mest kända och mest populära biograferna i hela Indien, och här får du förstklassig service medan du tittar på dina favoritfilmer.
Vi hoppas att du kommer att ha tid av ditt liv medan man reser i Indien.

Leave a Reply