Gå till Indonesien

Du vill resa någonstans, rätt? Vi klandrar dig inte de flesta människor vill inget mer än att bara en bil, båt eller flyg och bara någonstans där de inte har varit innan. Tja, om du verkligen vill besöka en ofta försummade destination som kan sluta ändra vem du är som person allt till bättre, föreslår vi att du reser till Indonesien.
Du har beslutat att fullfölja våra råd och du har gått till Indonesien. Så långt är allt bra. Men vad gör du när du är här? Frukta inte, eftersom det alltid kommer något nytt som kommer att hålla dig engagerad i detta vackra land. Och vi har några rekommendationer för dig.
Om du gillar surfing, till exempel, borde du till Kuta beach. Kuta beach och erbjuder en perfekt möjlighet för surfing nybörjare på grund av faktumet att vågorna här är relativt mild, och de erbjuder precis rätt mängd av utmaning för nybörjare. Det finns också kvalificerade lärare i konst och skicklighet av surfing, du kommer att lära sig att surfa är ett nöje.
Nästa, bör du besöka världen berömda Borobudur buddhistiska templet. Detta är en av de största, om inte det största buddhistiska templet i hela världen. Om du är en buddhistisk kommer du att kunna be och meditera här och förundras över den vackra arkitekturen platsen. Borobudur buddhistiska templet är ett UNESCO världsarv, du enkelt kan se från detta bara hur viktigt en struktur är det verkligen. Slutligen kommer du att kunna förundras över det vackra landskapet i området, vilket är imponerande i sig.
Slutligen rekommenderar vi dig att äta Padang livsmedel. Finsmakare bland er kommer att ta vänligen att detta faktum som indonesiska köket har verkligen något att erbjuda för alla. Padang restaurangerna är lätt skiljas tornen i plattor som är tillgängliga för besökare och besökarna betalar endast för de plattor som de rör. Denna mat serveras traditionellt sätt över hela Indonesien ge det en chans, vi vet att du kommer att gilla den.
Och det finns mycket mer att du kan uppleva när du är i Indonesien men låt oss inte hålla dig längre från det. dit och njut!

Leave a Reply