Gå till Schweiz

Det finns ett relativt litet land i Centraleuropa som går under namnet av Schweitz. Du kanske har hört om detta land som en bank himlen, liksom en neutral stat i många krig i förflutnan. Tja, visar det sig, kan du uppleva en hel del om du och kolla upp det själv. Schweiz är en känd turistort och det finns många turist hotspots inom detta land som du borde besöka.
En sådan plats är i Genève. Detta är en fantastisk plats för dig att semester, och det finns många orsaker till detta. Vi börjar med den vackra och imponerande tempel de Saint-Pierre. Denna historiska byggnad var den plats där John Calvin predikade sin predikningar om protestantismen till sina anhängare i den mellersta åldern. Men om du inte bryr dig alls om historia, kommer du säkert att beundra skönheten i denna byggnad. Du kommer även att kunna klättra upp i byggnaden och ta en hisnande titt i Genève från ovan. Det är en syn som du inte glömmer för en lång tid framöver, litaoss.
En av Genève mest kända sevärdheter är den kallade waterjet eller den Jet d’Eau. Detta är ett naturligt fenomen där en stor ström av vatten Blaster uppåt. Vattnet trycks genom ett tryck ca 500 liter per sekund, och med detta mycket makt, du är säker på att se en riktigt fascinerande syn. Det finns en hel del ställen där du kan sitta i närheten och titta underverket av den Jet d’Eau.
Slutligen, om du inte vill lämna alltför länge, hittar du det en fascinerande upplevelse att besöka de berömda Place du Bourg-de-fyrana. Detta är en av de äldsta torgen i staden, och som sådan har en egen atmosfärisk touch. Det är verkligen nära det tidigare nämnda tempel de Saint-Pierre. Du kommer att kunna njuta i de många kaféerna och restaurangerna i området, i en vacker atmosfär.
Och fortfarande finns det mycket fler anledningar att besöka Genève. Vi hoppas att se dig där.

Leave a Reply