Fyra övertygande skäl att resa Kanada

Kanada, landet som delar den längsta landgränsen med Amerika har massor av saker att upptäcka förutom Niagara Falls, klippiga bergen och CN tower. Om detta land är i listan kitty denna gång, överväga att utforska följande element för säker:
1. resa norrut för att tjuta med vargarna:
Under augusti och September månad, överväga att besöka norra delen för att söka den wolf howl i Algonquin Park. Bara den 15 augusti 2013 firade de wolf howl markerade 50-årsjubileum. Offentlig tjuter kostar noll kostnad medan en speciell gruppresa kanna hämta du min $220 exklusive skatter.
2. Bay of Fundy:
Det är en perfekt plats att utforska sammanslagningen av havet med naturen. Det är känd för att ha världens högsta tidvatten de en topp 54 fot nästan. Skönheten i fossil tillsammans med fängslande oceanic golvet har tjänat det ramar som ”svärmor” och ”the bear”. Bästa tiden att besöka är från maj till oktober.
3. dinosaurie dalen:
Om du är en sann dinosauriefreak, är Drumheller den perfekta platsen att stöta i. Stället har historiska betydelse; första dinosaurierna var ojordade här i sista 1800-talet. Närvaron av Dinosaur Provincial Park ger en bra utsikt. Människor tycker också att det är fantastisk att besöka den Royal Tyrrell Museum av Paleontology. Man kan glimt av dinosaur digs och campouts men se till att boka en tidig biljett för att undvika besvikelse. Du kan planera när som helst under hela året.
4. L’Anse aux Meadows
Detta är den bästa historiska platsen att värdar Eric rödas son och därmed kan ge dig inglasning glimt av den norra spetsen av maritima fyndplats. Platsen är omgiven av lustfyllda landskap, isberg observationer och Viking interpretive center som ropa högt livet historien om 1000 f.Kr. Därför måste resor till denna plats om du är i Kanada.

Leave a Reply