Ultimata Patong beach guide: att utforska ön

Patong har fått vara den mest berömda stranden i Phuket. Här erbjuds en mängd aktiviteter och fantastiska nattliv som gör det ett perfekt resmål att spela och part. natten är platsen upptagen fylld med spretande restauranger, nattklubbar och öl barer och Go-Go barer. Om du letar efter det bästa nattlivet, den Bangla road är centrum för evenemanget, men det finns också delar av staden som är lugn och fridfull. Besökare som vill uppleva den orientaliska kulturen kan inte hitta det här. De livliga gatorna, neonljus och heta atmosfär kan överraska den nya turisten. Att njuta av platsen, släppa din oro och dansa till ditt hjärta innehåll.

 

Saker att göra i Patong

 

Om du planerar att besöka Patong, är stränder och orter den främsta attraktionen ön. Den fantastiska stranden och den fantastiska naturen ger dig tillgång till olika utomhusaktiviteter. De flesta platser är upptagna, men det finns också exklusiva stränder som erbjuder holistisk retreater.

 

Shoppa runt

 

Patong erbjuder en mängd shopping alternativ; från de budget-vänliga nattmarknaderna till upptagen färskvarumarknaden. Jungceylon ligger också här som är ansedd som det största köpcentret i Phuket. The place erbjuder elektronik, mode och souvenirer i olika priser. Vissa priser erbjuds till något högre priser jämfört med olika delar av staden, men med fantastiska köpslående kunskaper, kommer du att kunna objektet till det priset som du vill.

 

Upplev nattlivet

 

Patong är en av de bästa destinationerna i Thailand om du vill uppleva landets nattliv. Du kan också till Simon Cabaret som är den största showen i Phuket. Förförelse nattklubben är också en favoritdestination för turister. Det är största diskotek rätt i hjärtat av stranden.

 

Skäm bort dig själv läckra internationella och lokala delikatesser

 

Det finns absolut ingen bristdelikatesser i Patong. De flesta turister ofta Jungceylon, men det finns också en stor koncentration av restaurangen Strandvägen. Det har alla typer av matställen som kommer att förse dig med unik erfarenhet från food Court stranden till snabbmat. Rätterna är förvånansvärt billigt som kommer att låta dig smaka några av de mest fantastiska thailändska rätterna till en bråkdel av kostnaden.

 

Övernattning

 

Patong Beach är ett hem till ett utbud av boende såsom hotell, BnB, m.fl. Några av våra hotell ligger nära havet och det finns också andra ligger nära restaurangerna i världsklass. Lyxhotell kan vara dyra, men de erbjuder alla bekvämligheter som ger dig dina pengar värt. Avista, till exempel, kommer att välkomna dig med ett gratis vin och en 1 timmes massage varje dag.

 

Patong är en del av Thailand som inte kräver en introduktion. Det är en ö som är fylld med fantastiska nattliv, bästa restauranger och spännande saker att göra som lockar tusentals turister per år.

Leave a Reply