5 mest fantastiska stränderna i Asien

När du är utmattad från upptagen liv städer och rutin och kräver en förändring, är Asiens stränder bästa av två världar. De är otroliga med kristallklart vatten, vit lysande sand och perfekta dykning i korall åsar att du känner dig i himlen.
Om du vill njuta av semester i paradiset, ger vi dig fem mest exotiska öar i Asien.
Pom Pom Island, Malaysia
Pom Pom är ett vackert korallrev ö i den Celebes havet-ett perfekt resmål att koppla av en avskild plats. Om du är förtjust i dykning, väntar levande marina lever under vattnetdig. Ett stort antal fiskarter förutom korallrev lägga charm till denna ö, eller du kan säga de gör ön värd ett besök.
Bali, Indonesien
Spendera din semester i Bali i Indonesien är som att leva i ett paradis. Bali är känt för rekreation, och stränderna består av vit sand i söder och svart i norr. Kuta beach Bali är det perfekta semestermålet som lämpar sig särskilt för parterna. Sanur Beach är känt för sin konst och kultur och är lämpligt för både klassiska och moderna människor.
Macleod Island, Myanmar
En avskild ö med orörda vita sandstränder väntardig att låta din fot falla djupt i glänsande sanden en solig dag. MacLeod Island ligger i Mergui, skärgården i Myanmar. Det ligger i den mitten av enorma Andamansjön och erbjuder en perfekt avskildhet och fly från världsliga brådska och bekymmer.
Havelock Island, Andamanerna och Nikobarerna
Ön är ligger 39km nordöst om Port Blair. Det är en del av Ritchies skärgård. Radhanagar är känd för att titta på solnedgången, och ön har en skog interiör som är ett hem för en mängd vackra fåglar som hackspettar och Mynas.
Boracay, Aklan provinsen
En annan trevlig plats med havet stränder och orter att tillbringa semester är Boracay i Aklan provinsen. Det ligger 315 km söder om Manilla, och det är känd för sitt nattliv. Ön är bästa besöker från September till juni. Vattnet är glasartade den vita stranden i denna säsong vilket gör platsen lämpligast för avkoppling.

Leave a Reply