Planering för Spanien – en kort reseguide

Jag rekommenderar starkt en resa till Spanien, om du planerar att leva ditt liv till fullo. Detta land är värt ett besök en gång eftersom det kommer att fascinera dig för en anledning eller annat. Spanien är mer varierande än fantasin. Den prisvärda rätter och billigt vin i Barcelona kan uppmana dig att besöka Spanien gång.
Bästa tid att resa
Spanien är det näst största landet i Västeuropa, och om du planerar en resa till detta fantastiska ställe, är det bättre att ha en uppfattning om dess geografi att du inte kan missa något värt att njuta av. Den bästa tiden att besöka Spanien är vårsäsongen som somrarna är varma utom platser som är belägna höga höjder eller bergsregioner. Men är vissa städer mycket snöiga och cool under vintrar; de är bästa besöker under våren och falla. Du måste ha information om regionen. du kommer att besöka för att låta dig njuta av specialiteter från platsen.
Barcelonas kulturella navet i Spanien
Barcelona är känd för sin konst och arkitektur. Gaudis mästerverk Casa Mila, Museu Nacional d’Art de Catalunya (Katalanska Art Museum), Museu Picasso (en rik konstnärlig samling), Placa de Catalunya (centrala torget med skulpturen) är den stora magnetismen av denna plats. Du kommer att beundra denna stad om du är fascinerad av konst och arkitektur. Förutom estetiska smak är spanska människor förtjust i att äta och dricka. La Boqueria är en populär matmarknad där du kan hitta nästan alla spanska matvaror.
De speciell mat inkluderar Amanida (sallad), Macarons (makaroner med köttfärssås), Gaspatxo (kall grönsakssoppa), Fricando (köttoch grönsaksgryta) och Botifarra amb mongetes (Barbecued och stekta bönor).
Njuta av fantastiska stränder, whizzo sikte scener, vilse i magiskt Font Magica och frossa i gatukonst och skulptur. Barcelona är bäst när du planerar resan förnuftigt som du kommer att en spänning av hela nio promenad.

Leave a Reply