Semester i Barcelona och hjärtat av Spanien

Spanien är ett europeiskt land som är kända i världen för turism. Många attraktioner lockar besökare från hela världen att tillbringa sin semester i Spanien. Balearerna, nationalparker, nöjesparker, El Rocio och Barcelona är de stora lockelser av Spanien. Det finns fortfarande mer att nämna som du hittar resan till Spanien mest fascinerande och fängslande.
Barcelona ligger nordöstra kusten av Spanien och är populär för många saker såsom kyrkor, katedraler, monument, statyer, museer, sevärdheter, arkitektur, fotboll, stränder och uteliv. Landskap och stränder är bara fantastisk, och du kommer att falla i kärlek med denna plats.
Top Barcelona lockelser
Picasso Museum – detta museum är världsberömt för sin konstsamling av spanska konstnären Pablo Picasso. Hans stora verk är The första kommunionen och vetenskap och välgörenhet. Du hittar denna plats fascinerande, och du kommer att bli en fläkt av denna samling av konst.
Las Ramblas – Las Ramblas i centrera av staden, är den stora turistattraktionen i Barcelona. Det är 1,2 kilometer lång med gatan liveframträdanden, mänskliga statyer, Erotica Museum, modernistiska Boqueriamarknaden och Christopher Columbus monumentet. Här hittar du artister som kommer att dra din karikatyr eller porträtt i minuter.
El Tablao de Carmen-denna plats är dedikerad till Carmen Amaya, en berömda flamenco gypsy dansare och sångare. denna plats, kan du ha en riktig spansk mat och flamencoföreställningar av professionella dansare. Det är en av de bästa platserna att besöka när du spenderar din semester i Barcelona.
Camp Nou – det är den största stadionen i Spanien och Europa. Arenan har varit värd för många fotbollsmatcher. Dessutom har man ett FC Barcelonas Museum med tre sektioner-de historiska museerna, samlingen fotboll och ett avsnitt för tillfälliga utställningar.
I området i närheten finns det många spännande saker att göra i Barcelona som njuter av nattlivet, för shopping, sightseeing och titta på fascinerande konstverk. Besök Barcelona i Spanien dessa helgdagar och har kul.

Leave a Reply