Planera en resa och en kort reseguide för dina vänner

Om du planerar att resa till Thailand har du förmodligen frågade några av dina vänner eller släktingar som har besökt detta land för några tips och råd. Vad andra säger om Thailand och vad du läst om detta land innan du faktiskt börja resan du kommer dock förmodligen glömma när du kliver thailändsk mark. Språk, kultur och mentalitet skiljer sig mycket från de hittade andra kontinenter och även jämfört med vissa asiatiska länder att du troligen kommer att bli chockade. Men detta betyder inte att du behöver vara orolig. Delstaten leenden kan alla besökare att snabbt anpassa.
Förmodligen är det första du märker när du kommer Thailand bilder av nuvarande och några av tidigare kungar. Thailändska folket respekterar deras kung det är en bra idé att vara respektfull också.
Mer än 50% av utlänningar använda Bangkok sin utgångspunkt för utforskning av Thailand. Kaos är förmodligen den första känslan som du kommer att uppleva när du anger denna megalopolis. Men trots det stora antalet invånare och turister fungerar denna stad faktiskt ganska bra. Bangkok är känt för rusningstid försök att använda vissa alternativa transporter som Skytrain eller en båt. Denna typ av transport är mycket billigt. Om du väljer att komma någonstans med en taxi eller tuk-tuk se till att göra är en affär innan du använder dem eftersom många förare kommer att försöka göra stora vinster från cykelturen när de får veta att du en utlänning. Det finns massor av tempel värt ett besök och du hittar en fullständig lista i vissa turistguide. Det viktigaste råd är att klä korrekt när du anger dessa tempel.
Om du planerar att besöka vissa andra platser, rekommenderar vi att du ta en titt Ayutthaya historiska park och Chiang Mai en stad med fantastiska omgivande (båda ligger norr). De som är intresserade av stränder och parterna bör besöka ön Phuket, Koh Samui och Pattaya.
Det finns massor av ställen som du kan besöka i Thailand och var och en av dem är unik. , försök att stanna under en längre tid eller planerar att besöka denna magiska plats igen!

Leave a Reply