Saker att göra i Hongkong

Hong Kong var en gång en del av Sverige, men idag är det en av de mest blomstrande städerna i Kina. På samma gång är detta en av de mest besökta resmål i detta land. Miljontals människor reser till Hong Kong varje år eftersom de vet att det finns många olika saker som de kan se och göra i denna magnifika stad. Hongkong är en av de resmål som lämpar sig för bokstavligen alla typer av resenärer oavsett deras ålder. Denna stad har ett bra klimat, vänliga människor och ett brett utbud av attraktioner. Lära mer om sevärdheter i Hongkong kommer definitivt du uppmuntrar dig att besöka denna stad.
Victoria Peak
Du kan stjärnmärka utforska Hong Kong genom att få en bättre överblick över staden. Det finns en utsiktsplats på Victoria Peak som hjälper besökare kontrollera hela staden från ovan. Vyn omfattar Victoria Harbour och Kowloon Hong Kong ön. Det är öppet för turister nästan 24/7. Om du vill få åsikter från olika vinklar kan du också kontrollera den Peak Tower Sky Terrace, Peak Galleria och Lions View Point paviljongen.
10.000 Buddhas Monastery
Detta är en världsberömd buddhistiskt tempel beläget nära Hong Kong. Det är faktiskt ett komplex av fyra paviljonger, fem tempel och en pagod. Det här är där du kan hitta mer än 12.000 Buddha statyer. Pagoden i denna anläggning är en av landmarksna av Hong Kong.
Golden Bauhinia Square
Golden Bauhinia Square, även kallad Expo promenaden, är ett mycket viktigt område i staden Hongkong. När du är där, glöm inte att kolla flaggan dagliga höja ceremoni.
Wetland Park
Om du älskar naturen, inte kommer att Hongkong lämna dig besviken. Till exempel har våtmarker parken som är en av de mest kända asiatiska ekologiska parkerna ett väl utvecklat nätverk av vägar som låter besökare utforska våtmarken och titta på fåglar. Du kan också kontrollera stadens museum och besökare finns.
Kowloon Walled City Park, Ping Shan Heritage Trail, Harbour Cruise, Aberdeen Harbour, Ngong Ping 360, Happy Valley Race Course, Ocean Park, Hong Kong Disneyland och Avenue of Stars är några andra saker som du bör besöka och uppleva i Hong Kong.

Leave a Reply