Resa till Thailand med dessa pengar SPARTIPS

När du är redo att resa till Thailand, kanske du vill veta några pengar att spara tips. Så här får du några fina pengar att spara tips särskilt när du kommer hit ensam och under en längre tid som en månad eller mer. Här är tipsen:

Boende

När du sätter ditt första steg på den mark i Thailand i Bangkok sedan det allra första som kommer i makt är var jag ska bo. Du har många alternativ om det finns ingen brist på pengar. 5-stjärniga hotell är alltid öppna för att välkomna dig men när du är i behov att spara pengar, måste du gå mot landsbygden där du kan få ett rum för ca $5 till $10 per natt till per dag. Men om du vill ha ett rum med aircon sedan ta en titt på små hotell i staden där du kan behöva spendera runt $15 och $25 per dag.

Mat

Efter boende blir den kostnad som kan vara tung på fickan mat. Om du har valt att bo på ett hotell i city kanske då du inte vill beställa mat där eftersom det kommer att bli kostsamt; nästan det dubbla jämfört med den gata mat. När du är i Thailand då varför inte du smaka lokala har thailändsk mat på gatan spiltor. Maten är inte bara billigare men du kommer att känna den riktiga smaken av Thailand också.

Transport

Så, när du är i Thailand på en lång semester då du bör undvika att använda personliga taxi eftersom det kommer att kosta dig mycket. Och om tar personliga taxi just på grund av saftey syfte då du inte skall vara orolig eftersom kollektivtrafiken i Thailand är säker. Kollektivtrafik är dessutom mycket billigare och lättillgänglig än personliga taxi. Du kan få en hel dag pass också.

Få fördelar med happy hour

När du reser till Thailand, du vill begreppet Happy hour där du erbjuds mat, dryck, etc på hälften av priset. Dra nytta av detta.

 

Leave a Reply