Reseguide till England

Spendera din semester i England ger dig en chans att upptäcka några mycket spännande platser. England erbjuder tillgång till både gamla och moderna platser och platser. Om du planerar på att gå till England, bör du göra en bra plan. Människor som vill uppleva England på bästa sätt bör vara beredd att resa från en plats till en annan eftersom de bästa sakerna i England inte koncentreras på ett ställe.
Först av allt, kan de kontrollera den antika platsen av Stonehenge. Denna webbplats är beläget nära Salisbury i Wiltshire. Det fanns många vetenskapliga studier rörande denna grund, men forskare var fortfarande inte kan ge ett exakt svar på denna fråga – varför byggdes Stonehenge i första hand? De flesta av dem tror ändå att detta var en plats för tillbedjan. Dem som imponeras av dessa ovanliga cirklar av sten kan också kontrollera Avebury byn och de stenar som finns.
Medan du är i den norra delen av England, kan du tillbringa några timmar i Durham katedralen. Detta är ett UNESCO-världsarv som byggdes år 1093. Några viktiga personer från denna period begravdes i denna katedral. Naturligtvis, är den mest intressanta delen av denna katedral det höga tornet som har 325 steg. Dessa trappor om du vill följa Durham.
Majoriteten av besökarna i England vill gå till capital city of London. Detta är helt naturligt eftersom denna plats är full av intressanta attraktioner, intressanta platser och sevärdheter. Till exempel kan du besöka det berömda tornet i London i den centrala delen av London. Du kan också kontrollera Big Ben och London Eye som representerar ett modernt landmärke. London är känd för de många museer och konstgallerier alltför. Denna stad har ett mycket spännande nattliv.
Ett annat ställe som är värt ett besök är beläget i Canterbury – Canterbury katedralen. Detta är en av de äldsta kyrkorna i England och säte för den anglikanska kyrkogemenskapen.
Tänk på att dessa är bara några av de saker som du kan se och göra i England!

Leave a Reply