Topp platser att utforska i Indonesien

Skönheten i Indonesien ligger i dess stränder, Komodo drakar och tusentals öar där du kan njuta av äventyret. Sprid över 5200 km med nästan 17000 öar; Indonesien ger dig gott om anledningar att resa hit för att tillbringa kvalitetssemester med familj och vänner. Mer än 500 språk lägga till mångfalden i dess kultur. Med en sådan betydande skillnad får du en chans att visualisera vissa kulturer, mat och livsstil, att lägga till den stora attraktionen.
Med sådan en stor mångfald, landar här utan förberedelse kan slösa din tid och pengar både, så här har vi skapat en lista över topp platser att utforska i Indonesien när du reser här.
Java
Det är en av de mest vackra och fantastiska platserna i Asien. Det har den naturliga mångfalden och vulkaner. De stora platserna att utforska i Java är Jakarta, Yogyakarta, Bogor och Bandung.
Sumatra
Vackra andraplatsen i Indonesien är Sumatra. Om du vill spendera några realtid från kaos, sedan steg här. Du kommer att känna frisk luft, eftersom det har en majoritet av öar varav vissa är fortfarande oupptäckta. De stora platserna att utforska i Sumatra är Bukit Lawang, Danau Toba och Danau Maninjau.
Bali
Vackra tredjeplatsen i Asien och naturligtvis i Indonesien är Bali. Dess befolkning är cirka 3,1 miljoner med en hög konstnärlig kultur som måste du vill lära dig. Det är lite överbelastad och kommersialiserat men fortfarande sin ursprungliga charm lockar folk från hela världen. De största ställena att resa hit är Kuta, Sanur och Candi Dasa.
Lombok och Gili öarna
En annan utmärkt plats att besöka i Indonesien är Lombok och Gili öarna har Sasak personer som dess primära befolkning. Till skillnad från Bali har den en hel del utrymme och stränder som är perfekt för en semester. Trafik och föroreningar är för mindre, så du inte kommer känner fastnat i en tung belastning på en stad snarare kommer du att känna frisk. De stora platserna att utforska här är Gili Islands, Senggigi och Tetebatu.

Leave a Reply