Strändernas outforskade thailändska skönhet

Thailand har lfor ganska lång tid nu varit en av de mest exotiska semestermål för folk från den västra delen av världen. Bilder av leende människor och sublima palmkantade stränder, att rusa i Bangkok och landets legendariska köket, förtrollande lure Thailand verkar har välsignats av buddistiska gudarna från alla vinklar möjligt och lika.

Fortfarande, för en resenär, kan det vara alldeles nedslående att resa halvvägs runt jordklotet bara för att finna din dröm thailändsk strand och en rad kaféer som Starbucks-relaterade skyltning.
Utan tvekan är väl upptrampade stränderna på Ko Phi Phi, Ko Samui och Ko Phangan utsökt vackert. Men om du letar efter en liten privat bit av himlen från Thailands turist befolkningen, Följ våra leda till några av de eskapader som du skulle älska.
Koh Lao Liang
Just offshore från den berömda Trang-provinsen, i södra delen av landet ligger Koh Lao Liang. Det är ett paradis för de flesta utländska turister, som avser att hålla sig till Krabi provinsen i norr. Och som kanske har en hel del göra med varför thailändarna på små weekendresor från landets huvudstad hittar ön en av landets bäst bevarade ön hemligheter. Uppsjö av kalkstensklippor klättra över en perfekt halvmåne av vit sandstrand på Koh Lao Liang och exklusiva havet camping tält är alltid där för att ge eko-minded och bekvämt boende med surrning havet-vågorna rätt förutom du.
NaiHarn Beach
På om en sträcka på 1 timmes flygning från staden Bangkok, ön Phuket, på Thailands Andaman kusten, handlar om som oupptäckta som Wonderlan skapad av Walt Disney. Ska det packas lite insider kunskap, kan du fortfarande leva öns fantastiska stränder i relativ fred och isolering som ingen annanstans. Nai Harn Beach, på den södra änden av ön Phuket finner ett särskilt omnämnande. Den har bara en myriad av hotell för alla plånböcker längs en kraftigt bevuxen grön-stranden och är ett populärt resmål för lokalbefolkningen. En yatch club är tillgänglig för asylsökande av en annorlunda upplevelse helt och hållet.
Railay Beach och Ko Kood stränder är två av de okända namn och väntar på att vara ren glädje för explorer i dig. Inte har du packat väskan ännu?

Leave a Reply