Några måste se saker i Brasilien

Så, du tänker spendera din semester i Brasilien, men du är inte säker på vad du kan se och göra där. Antalet turister som besöker Brasilien ökar för varje år. Detta är inte en överraskning för många människor som har besökt Brasilien. De vet att Brasilien har hundratals miles av sandstrand, ett skönt tropiskt klimat, mest fascinerande och största regnskogen i världen och trevliga och roliga människor. Nu låt oss belysa några av de saker som du kan besöka i Brasilien.
Till att börja med kan du gå till Amazon. Amazon är den största biologiska reserven i världen. Det är hem till mer än 30% av alla levande special på vår planet. Dessutom ligger tio av tjugo största floder i Amazonas. Nästa, kan du besöka Rio de Janeiro. Även om detta inte är Brasiliens huvudstad staden, denna stad kommer definitivt att skapa några trevliga minnen för dig. Detta är en kaotisk, men vänlig och avslappnad och upptagen stad på samma gång! Några av de mest kända byggnaderna i Brasilien ligger i Rio de Janeiro som statyn av Kristus Frälsaren, Theatro Municipal, Escadaria Selaron, Catete Palace och många andra byggnader.
Rio är hem till Tijuca National Park som är fylld med många olika växter och djur. En annan stor park som är perfekt för vandrare som letar friluftsliv ligger nationalparken Diamantina ligger i Bahia. Lederna finns finns det fantastiska.
Om du är intresserad av naturliga underverk, sedan missa inte den Iguassu Falls. Detta falls har en status av ett UNESCO världsarv. Det ligger djupt i en vacker tropisk skog. Det finns faktiskt mer än 250 falls täcker en yta på tre kilometer.
Personer som gillar surfing kommer älska Brasilien. Den bästa perioden av året för denna typ av verksamhet är mellan November och mars i norra och mellan April och oktober i söder.
Slutligen, brasiliansk mat är fantastisk, så prova deras nationella rätter medan du är inblandad i någon av dessa aktiviteter som vi har nämnt tidigare.

Leave a Reply