Resa till Thailand med dessa Tips i åtanke

Thailand är en plats som är känd som en knutpunkt för turistmål bland människor från hela världen. Det kallas inte ett nav av touritst destinationer bara för turistnäringen i Thailand är att främja det mycket men på grund av förekomsten av överflöd av platser att utforska. I Southeast Asien, Thailand är det enda ställe, som har dragit till sig miljoner varje år ökar räckvidden för förstärkningen och förbättring för turism i Sydostasien.

 

Start från lummiga djungler till soliga stränder, från buddhistiska tempel till thailändska rätter, kommer alla som kommer till travelt o Thailand älskar atmosfären också. Förutom soligt väder, kommer du gillar nästan allt här, inklusive naturen av människor och hur de behandlar touritsts. Du kan inte känna sig som en främling här som du kan ha känt någon annanstans. När du besöker här, kan du ha en sak i åtanke “hur mycket pengar jag ska bära med mig för en månad resa.” Detta är en ganska självklar eftersom förutom flygbiljetter, levnadskostnader för en månad kan vara dyrare för dig. I själva verket, när du är i Thailand, behöver du inte oroa sig för pengar eftersom att utforska Thailand är mycket billigare än något annat land i denna värld.

 

Du kan gissa det med kostnaden för hotellrum, mat och lokala transporter. När du kliver på Bangkok, kommer det allra första steget i din att hitta ett billigt boende. Om ja, sedan är den goda nyheten att du kan få ett rum att bo en natt från $5 till $10. Ja, på landsbygden, $5 är allt du behöver för att spendera en natt medan i stadsregionen kommer du har att spendera $10. Denna kostnad, kommer rummet dock mycket enkelt med en säng och ingen aircon. Om du behöver aircon, då kommer ni till steg till ett hotell där du kan få ett rum för omkring $15 och $25. När det gäller att ha mat, kan du har mat för runt $1 till $5; som dock lokal mat inte västerländska rätter.

Leave a Reply