Topp 5 måste besöka platser i City of London

Att resa är en av de bästa upplevelserna i livet. Resor är som meditation, frid i sinnet & att utforska nya platser. Resor är nödvändigt om du vill leva ditt liv till fullo. Du ska utforska nya platser när du får möjlighet att göra detta. Det spelar ingen roll om du reser utomlands eller inom ditt land, så länge du utforskar nya platser & kulturer. Det finns en massa saker som du kan göra när du är på en ny destination, kan du utforska platser, historiska platser, utforska deras rätter, kultur eller bara shoppa, vem gillar inte att?
London har alltid varit en av de mest besökta platserna på jorden av turister, denna stad har en mojo egen, dess charmiga vintage stil eller dess världsarv, London är verkligen ett måste besöka plats för varje ivrig resenär. I det här inlägget vi prata om topp 5 sevärdheter i city of London, eller med andra ord, topp platser varje resenär måste besöka när de befinner sig i London.
(1) Buckingham palace & Big Ben
Vi kan utgå ifrån att när i London, om du inte har besökt dessa platser, du besöker skall anses vara ofullständig. Buckingham palace är där drottningen bor. Nästa till palatset, står den mäktiga Big Ben, vilket är ett klocktorn & bland de ikoniska byggnaderna i London.
(2) London Eye
En annan modern symboliska struktur i London, detta är ett pariserhjul som kallas, The London eye. Det har blivit en viktig del av Londons skyline. Det är 135 m lång och har en diameter på 120 meter. Du kan rida den medan du njuter av den vackra utsikten över staden.
(3) national historiemuseum
Om du gillar museer då denna plats är ett måste besöka. Detta är återigen en attraktion som drar en hel del turister & nyfikna människor. Bland annat innehåller det livet och jorden exemplar bestående av 80 miljoner artiklar inom botanik, entomologi, mineralogi, paleontologi och zoologi.
(4) London tower bridge
En annan ikon av London city, du måste ha sett detta Tower Bridge i oändlig filmer, shower eller bilder. Denna bro vilar över Themsen och är en kombination av klaffbro & hängbro. Du kan ta en promenad runt det eller ens posera för en bild.
(5) Madame Tussauds Museum
Det kallas ett Museum men i verkligheten är det ett roligt ställe, vad gör det annorlunda är att det är ett Museum för riktigt snygga vax-statyer. Detta Museum innehåller vax statyer av offentliga personer, kändisar från Hollywood, Bollywood eller andra filmindustrin, konstnärer & kända personligheter. Alla siffror är verkliga ut, du kan också utgöra med dem för en selfie.

Leave a Reply