Några bra ställen i Europa för att fira nyårsafton

Vill du resa till Europa och utforska charmen i den gamla kontinenten? Så ska du veta att varje säsong ger olika känslor och spänningar, men enligt många resenärer, det är något magiskt med Europa under semesterperioden eller en nyårsafton att vara mer exakt. Därför kommer vi att analysera några bra ställen i Europa där du kan fira nästa nyårsafton.
Till att börja med kan du resa till Tyskland eller kapital staden Berlin för att vara mer exakt. Brandenburger Tor är stället att vara när nyårsafton sparkar i eftersom tyskarna fira denna händelse på ett minnesvärt sätt. Mer än miljon människor finns det varje år och människor kan njuta av stativ med livsmedel och drycker och intressant musik. Naturligtvis finns det ett spektakulärt fyrverkeri i slutet.
Om du vill besöka Italien, kan du gå till Piazza del Popolo i Rom. De flesta italienarna vet nyårsafton som La Festa di San Silvestro och de firar denna händelse på ett traditionellt sätt. Torget som du bör besöka vanligtvis har klassisk musik och rock musik artister. Använd resten av natten för att gå på den berömda Via della Concilizione.
Nästa förslag kan låta extrema, men faktum är att Islands huvudstad staden, Reykjavik ser bäst på vintern. Det finns ingen central fest, men det finns massor av mindre fester på pubar och klubbar över hela staden. En sak är säker, om du åker dit, kan du njuta av massor av snö.
En av pärlorna i Centraleuropa – Prag i Tjeckien är ett annat bra val. Om du väljer att gå där, huvud till parken Letna, eftersom detta är den ort där fyrverkeriet börjar.
Slutligen kan du besöka Madeira i Spanien. Detta är en vacker gammal stad och hem till det största fyrverkeriet för nyårsafton enligt den Guinness rekordbok. Funchal amfiteatern med tusentals lampor ser spektakulära alltför.

Leave a Reply