Några saker du bör kontrollera i Italien

Italien är känt som landet av musik, konst, mode, vin, arkitektur, några av de bästa rätterna i världen, ett land fylld med sevärdheter och attraktioner. Så, det är ganska svårt att avgöra var att resa först när du kommer dit. Italien består av tjugo regioner och varje region är vacker på sitt eget unika sätt. Det intressanta är att 2/3 av UNESCO: s världen historiska och kulturella arv lista kan hittas i Italien. Eftersom de flesta människor inte har tid att resa och besöka alla platser i Italien åtminstone inte på en gång, kommer vi föreslå några måste-besök platser.
Den första är självfallet, Italiens huvudstad staden – Rom. Denna stad är känd för rika historia präglas av upp-och nedgångar och den plats där den minsta staten i världen är beläget (Vatikanen). Rom är ofta beskrivs som en stad av mode, elegans, glamour och vänliga människor. Kasta ett mynt i Fontana di Trevi och prova pasta i de lokala restaurangerna att känna Anden i denna stad.
För det andra, du kan också kontrollera Venedig, staden på norra stranden av Adriatiska havet. I stället för gator hittar du kanaler och strukturer som bygger på broar och plattformar. Detta är definitivt en av de mest unika städerna i Europa och i världen. Venedig är också den plats där en av de mest berömda filmfestivalerna i världen äger rum och du kan också kontrollera den årliga karnevalen. Staden är känd för produktion av glas, speglar och föremål tillverkade av silver, guld och läder.
Slutligen, Italien är hem till den största ön i Medelhavet – Sicilien. Denna ö har en mycket unik kultur och tradition mycket annorlunda från sakerna du kommer att se i fastlandet. Enligt många erfarna resenärer och historiker kombinerar Sicilien alla Medelhavet kulturer på ett ställe. Du kan hitta spår av antika grekiska, antika romerska, bysantinska, arabiska och spanska kultur samt vissa Norman element. Ön är fylld med naturliga skönheter och vackra stränder.

Leave a Reply