Topp 3 platser att besöka i Kina

Kina har en lång historia och ett stort territorium som gör en resenär att ha en minnesvärd och dem som besöker för första gången kan ha en otroligt överväldigande panorama. Bland de fascinerande turist är ställen i Kina, som anges nedan i topp 3 platser som är måste se attraktiva ställen att besöka.
Den kinesiska muren
Denna historiska plats byggdes under åren av olika dynastier som är en sammansättning av mindre väggar. Det restes främst för att skydda landet från invasioner av de från norr. Det finns över 2000 år, och mäter ca 5500 mil i längd. Även om några av dess delar är förstört, fortfarande anses det vara den längsta människan konstruerad strukturen över hela världen.
Hongkong
Hongkong är en superlative mest bländande kommersiella centrum där man kan resa för att hitta blandningen av brittiska koloniala influenser, senaste trenden tekniska framsteg och kinesisk kultur tillsammans. Här kan man resa för att hitta tät befolkning och världens högsta fokus av skyskrapor. Hongkong är så rik på natur såsom stränder, bergen och grönområden. Några bland de måste-se sevärdheterna omfattar Victoria Harbour som är en fantastisk syn att se på natten med alla glittrande skyskrapor.
Beijing
Beijing är huvudstad staden i Kina och populäraste plats som har dess historia går tillbaka mer än 3000 år. Man kan besöka Himmelska fridens torg, den nationella Museum i Kina, den förbjudna staden och gamla och nya sommar palats i Peking. Här kan man observera antik arkitektur, kultur av Kina. En gång, var den förbjudna staden en palace stad där nästan 24 kejsare bodde. Det har erkänts som en bland de fem betydande platserna över hela världen. Peking är en skatt staden i Kina, där en turist kan utforska de historiska och kulturella relikerna av landet.

Leave a Reply