Platser inte att missa i Spanien

Spanien är ansedd som det näst största landet i Västeuropa och den mest bergiga efter Schweiz. Den lämpligaste tiden att resa till Spanien är våren som under den tiden som vädret är mest lämplig. Orterna är mest trångt under månaderna juli och augusti. Främst människor kommer att besöka Spanien för sol, sand och njutningslystnad. Dessutom besöker människor Spanien för stränder och nätter i klubben. Bortsett från stränderna finns det många extra mängd saker att göra, såsom klättring snöklädda toppar och dykning i de skyddade Medes-öarna.
Du kan besöka olika städer i Spanien som Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Valencia, och många fler. Var och en av dessa städer har sin egen distinkta smak. Trots dessa mångfaldens, är dessa städer bundna med anmärkningsvärd historia och kulturella trender. Du kan också resa till Spanien för att se museer, gallerier och många mer sightseeing.
Klimatet i Spanien är varmare än Frankrike eller Italien på vintern; dock är kallare än vintrar i Delhi. När du reser till någon plats, ska du kolla väderprognosen för att veta om det vore lämpligt att resa under den tiden eller inte.
Generellt kommer att måltiden på ett litet café vara tillgängliga i snitt 4-6 euro per person. Dock skulle äter på en bra restaurang kosta dig från 20-25 euro per person. Kostnaden för boendet skulle bero på vilken typ av restaurang som du har valt och det skulle kosta 45-55 euro för en natt för ett dubbelrum.
Du hittar fantastiska vin i Spanien och skulle få chans att smaka prov vin och sherry. Några saker som du inte bör missa i Spanien är:
• Tjurfäktning
• Surfing
• Liggande på solen
• La Tomatina festival
• Kör med tjurar
Du bör vända ett turism-land att bättre planera din resa till Spanien.

Leave a Reply