Ching Mai nattlivet

Chiang Mai nattliv kan vara vad du vill att det ska vara, staden erbjuder ett brett tillämpningsområde för dricka och dansa alternativ men för det mesta levande musikscener har monopol. Riverside dricka är en populär tidigare tid där invånare och besökare bosätta sig vid floden Ping med en kyld dryck och några bra företag, medan livebandet underhålla med klassiska blues, jazz och rock låtar – ett kännetecken för alla Chiang Mai besök.
Vägen Nimmanheimin område har vuxit fram som ett populärt tillhåll med stadens yngre uppsättning, särskilt apan club där levande musik och god mat går hand i hand. Den muromgärdade staden finns det en mängd backpacker och hotell barer som tillgodoser en rad budgetar, från billiga och glada till eleganta boutiquehotell. Som med resten av Thailand finns det en hel hög koncentration av reggae barer där billig öl, kudde lastad golv och kylda ut beats göra för en avslappnad tillbaka kväll.
Riverside är en riktigt rolig området och det kommer inte att bränna ett hål i fickan. En billig natt tillbringade dricka, äta och dansa uppnås lätt. Det är vanligt i Thailand att köpa en flaska av en sprit och lämna den på bordet för kursen för kvällen, dela med vänner. Detta är mestadels beror på att det är mer ekonomiskt och även den kommunala aspekten av dricka och äta är en framstående idé i Sydostasien.
Så långt som att vara ett nattlivsområde Mae Pings banker är hem till Chiang Mais bästa levande musikscener med allt från jazz till klassisk rock’n tunes som spelas. Ihop av denna fantastiska atmosfär med den magnifika utsikten och du kan se varför Riverside är hem till Chiang Mais mest eftertraktade uteställen.
Det finns några bra ställen att gå till i Chiang Mais gamla stadsdel, undangömt ner sub sois finns pensionat spelar värd till backpacker set som är allmänt spel för en drink eller två. Det har en mer dämpad vibbar till det än säga Riverside eller Night Bazaar men ändå har potential för att möta människor, njuter av ett par drinkar och löftet om levande musik. Plym gamla stan finns det en del livliga pubar med biljardbord och stora TV skärmar visar sport matcher och udda Rasta bar där vibe är bokstavligen lade tillbaka med vadderade golv och billig öl.

Leave a Reply