Krabi – Thailands dyrbar pärla

Krabi är verkligen en dröm som destination. En stad full av kärlek, glada människor och fantastiska natur – berg, klippor, stränder, öar och mycket mer i närheten. Det finns hundratals anledningar varför du bör besöka Krabi om du reser till Thailand.
Krabi är så liten men den har så mycket att erbjuda. Till exempel är kusten och den långa Aon Nang stranden med perfekt utsikt över de närliggande små öarna helt fantastisk.
Denna stad ligger i sydvästra Thailand på Andaman havet. Den har otroligt vackra stränder med stora stenar ovanför dem att når 100 meter i höjd. Den samma stenar som finns på marken kan ses i vissa delar av havet också och de är lika imponerande. De mest populära stränderna här är Ao Nang och Railay. De båda har mer än 100 små öar inklusive den berömda Koh Lanta och Phi Phi Island. Njuter av livet och leva långsamt är den lokala filosofin här.
Ordet kärlek finns med dig hela tiden. Allt underordnas för att älska, så människor i kärlek inte kan välja en bättre plats att resa i Thailand.
Denna värdefulla pärla i Thailand erbjuder allt som behövs för en perfekt semester – underhållning, äventyr och en oförglömlig resa för en livstid och omgivande öppnar nya möjligheter för äventyr som Koh Samui, Koh Pang An, Ko Tao och många andra destinationer.
Det finns ett stort antal organiserade turer och turer till öarna kommer säkerligen att imponera på dig. Vi kommer alla ihåg filmen “The beach” med Leonardo Di Caprio och den vackra stranden. Tja ligger denna strand på ön Phi Phi bredvid Krabi. Det är ännu vackrare jämfört vad vi såg i filmen.
Shopping här är en annan aktivitet som är kul eftersom priserna är låga jämfört med vissa andra destinationer. Det finns massor av olika produkter från antiquities och lädervaror och slutar med kläder och silke.
Ett besök på den lokala marknaden under helgen är svårt att beskriva eftersom hela staden lever för dessa dagar.
Att göra i Krabi
Båtturer till öarna Poda, Chicken, Tup, Prananag…
Dykning, rock klättring, fiske, museer…
Bäst med Krabi
Ao Nang – en av bästa stränderna i Thailand och i världen också.
Tonsai beach – detta är ett verkligt paradis för backpackers och rock klättrare.
Om du någonsin besöker Thailand missa detta en av ett slag ställe!

Leave a Reply