Bästa smekmånad destinationer till resa i Asien

Om du ska gifta sig snart och vill spendera lite kvalitetstid med din partner under smekmånaden har här vi några av de bästa smekmånad destinationerna resa i Asien. Dessa är inte bara vackra men också ge dig gott om tid att handla något speciellt för din partner som dessa platser är också shopping hub med regionala och internationella artiklar.

 

Singapore: Det är ett fantastiskt resmål med många romantiska platser som är en blandning av natur och människans skapelse. Översta besök för smekmånad par är Singapore botaniska trädgårdar, The Marina Bay, Sungei Buloh Våtmark och The Little India.

 

Maldiverna: Detta är en vacker resmål för dem som vill tillbringa några härliga stunder i livet men har en begränsad budget. Med vackra platser och billigt hotell, här får du uppleva den naturliga skönheten samtidigt inte göra ett hål i fickan. Havet är kristallklart och om du älskar att simma, här kan du bada privat med din partner.

 

Malaysia: Här får du en blandning av indiska, Malaysiska och kinesiska kulturer. Med höga byggnader, vackra nattliv och shopping alternativ, kan du ha några härliga dagar spenderas här till överkomliga priser.

 

Thailand: Hur kan man glömma att lägga till Thailand i listan över topp smekmånad destinationer. Det har flera island, stränder och en fantastisk kultur som varje par bör undersöka. Här kan du tillbringa kvalitetstid med din partner när du spenderar tid stränderna eller roaming öarna.

 

Kashmir: Sedan starten, detta har varit den vackraste platsen i Indien för smekmånad par. Dess vackra sjöar, naturliga scenerier och hills lägga till den skönhet som är svårt att se någon annanstans i Asien. Attraktionerna i Kashmir där smekmånad par måste resa är Dal lake, Gulmarg Goldola, Indira Gandhi Tulip trädgård, Nishant trädgård, Betaab Valley, Pari Mahal och Mughal trädgård.

 

, detta är den bästa smekmånad destinationer till resa i Asien. När du ska gifta sig, hålla dessa ställen i din lista för bästa smekmånaden.

Leave a Reply