De bästa saker som du kan se och göra i Brasilien

Brasilien är ett tropiska och exotiska paradis som består av regnskog, kusten och öarna med vackra sandstränder och stora floder. Människor som reser till Brasilien borde veta att de kan njuta av i många olika aktiviteter som surfing, segling, dykning och fiske. Naturligtvis, de som älskar vandring och klättring inte kommer att bli besviken. Brasilien är ett land som är två gånger större än Europa. Tack vare den höga mängden naturresurser förutspår många experter att Brasilien kommer snart att bli en världsmakt.
brazil-3
Den inre delen av Brasilien ger tillgång till några fantastiska landskap, fantastiska raviner, vattenfall och orörd natur. De mest attraktiva destinationerna i denna del av Brasilien är Pantanal och Amazon. Dessa områden är rika på unika former av växter och djur. Karnevaler är en av de mest populära attraktionerna i detta land. De representerar traditionella festivaler med lång historia och de är ordnade 40 dagar före påsk. Karnevalen i Rio de Janeiro, Brasilien och Salvador är förmodligen de bästa.
Det finns många människor som undrar vilka ställen bör de besöka och vad ska de göra när de är i Brasilien. Det är därför vi har förberett en kort guide.
Först och främst måste du besöka Rio de Janeiro. Försök att besöka det under festivalen säsongen. Dessutom kan du också besöka Salvador, en stad känd för sina vackra stränder. Det finns många olika stränder passar för alla typer av besökare. Nästa, floden Amazon som är mer än 6.400 km lång är näst längsta floden i världen efter Nilen. Amazon döljer mer än 2500 olika sorters fisk och sanningen är att flora och fauna på detta område är fortfarande inte helt utforskade.
Många säger att Iguazu Falls ligger i Brasilien är en av de vackraste vattenfallen i världen. De är belägna i en mycket vacker nationalpark så har du chansen, du definitivt bör besöka denna plats. Vattenfallen ligger på gränsen till Argentina.
Slutligen, om du är i Brasilien bör du hitta en tid och besöka Sao Paolo, Pantanal, Olinda, Ouro Preto, Teatro Amazonas och Olinda centrerar också.

Leave a Reply