Bästa stränderna i Thailand med Crystal Clear vatten

Om du någonsin har varit i Thailand måste du veta det har flera stränder med färskvatten och cool miljö där du kan tillbringa hela dagen i solskenet. Eller, om detta kommer att vara ditt första besök här har vi listat några av de bästa stränderna i Thailand måste du besöka om du kommer här att spendera lite kvalitetstid.

 

Koppla av stränderna är främsta syssla med turister som besöker Thailand från runt om i världen. Medan högsta turister älskar att koppla av under solen, vill många engagera dem i strandsporter. För sådana människor är dessa kristallklara stränder de säkra områdena att spela flera olika typer av spel.

 

Patong Beach, Phuket: Det är en av de största stränderna i Thailand. Detta ligger i ön Phuket, den mest attraktiva stranden med ett brett kusten, varmt vatten och mjuk vit sand. Den har en vacker nattlivet också.

 

Maya Bay, Kho Phi Phi Ley: Den här stranden är omgiven av höga klippor och har en liten sträcka av sand. För de bästa scenerier, måste du besöka här.
Stranden i Hua Hin, Hua Hin: Det är en av de mest populära stränderna bland lokalbefolkningen och turister också. Det ligger över Siambukten. Den har en platt, stor sträcka som är det ett bra ställe att tillbringa kvalitetstid med familjen.

 

Kata Beach, Phuket: Det ligger i den södra Phuket och är en av de bästa stränderna för avkoppling. Det är från liv rörelse i den upptagna liv i Thailand. Här ser du palmer och vackra landskap. Vattnet här är varmt och bra för massor av skoj.

 

White Sand Beach, Koh Chang: Det ligger i den västsidan av ön. Den har många palm och kokospalmer mot sluttande kullar. Det är bäst för backpackers än en komplett familj strand.

 

Detta är de bästa stränderna i Thailand med Crystal Clear vatten. När du reser till Thailand måste du besöka dessa stränder.

Leave a Reply