Bästa 5 städerna av Europa till resa

Europa är världens en av de bästa platserna att besöka och njuta. Hit kommer folk för olika tillfällen som business, familjesemester, och smekmånaden, etc. Att vara en välsignad plats på jorden, har det så många platser där du kan tillbringa kvalitetssemester. Men, är här de bästa 5 städerna i Europa där alla måste resa i deras liv.
Staden 1 – Rom
Det är den främsta staden av Europa som lockar människor från hela världen. Om du är på Europaturné, bör det första plats att utforska. Från god europeisk mat, historiska monument, till pubar är allt ett mästerverk.
Staden 2-Paris
Paris är inte bara en vacker stad i Europa, men räknas som en av de vackraste städerna i världen. Några av de bästa platserna att besöka här inkluderar museer, monument och kyrkor. Bästa platser i Paris är Notre Dame katedralen Louvren, Eiffeltornet och Luxembourg-trädgårdarna.
Staden 3-London
Nästa vackra staden av Europa är London. Om du vill vara i London sedan vara redo att använt handfull pengar, eftersom det är en av de dyra städerna i världen. Du kan besöka British museum här om du vill veta mer om London. Andra platser att besöka är Tower of London, pubar och musikaliska nätter på west end.
Staden 4 – Florens
Enligt namn är denna stad vacker som en blomma. Här kan du njuta av fantastisk mat, envision arkitektoniska skönhet och museer. När du är här, klättra till toppen av Duomo också.
Staden 5-Amsterdam
En annan vacker stad i Europa som du måste besöka när du reser här, är Amsterdam. Staden är främst känd för sina kaféer där du kan uppleva en mängd kaffe. Red light district är också en attraktion i Amsterdam. Avsides från här, kan du åka på en cykeltur för att utforska staden, dess scenerier och museer.

Leave a Reply