Magisk plats kallas Thailand

Konungariket Thailand, en gång känd som Siam, ligger i sydöstra Asien. Thailand är ett land med rik historia och vad som gör detta land unika jämfört med andra länder i regionen är att de har utvecklat sin egen kultur oberoende av Europeiska nybyggare inflytande.
Turismen är en annan sak som gör detta land populära. En av anledningarna till varför turister väljer Thailand är att det finns många hög kvalitetshotell erbjuder sina tjänster till lägre priser jämfört med andra länder.
På 80-talet utvecklat denna del av världen en bild av platsen där du kan hitta bra hotell till billigt pris. Denna trend är också närvarande nuförtiden och det finns många hotell i Thailand som är regelbundet i 100 Topphotell i världen. Förutom välkända huvudstaden Bangkok, som har vuxit till en modern storstad, är turism expansion märkt i flera andra regioner i landet.
ben2016-07-10
Bangkok
Bangkok, modern och mycket fuktigt asiatiska metropolen, täcker en yta på cirka 560 km² och är känd för många turistattraktioner. Även om staden är relativt urbaniserat, kan du känna den traditionella thailändska kulturen i varje hörn av staden. Moderna skyskrapor, breda avenyer och nya overhead tåg kommer att imponera på alla. Bangkok är rikt med många olika sevärdheter från museer, helgedomar, konstgallerier och många historiska byggnader (för dem som är ivriga att lära sig något mer om thailändsk kultur) till otaliga barer, restauranger, klubbar, multi-language biografer.
Öarna
Phuket är den största ön i Thailand och en av de mest populära semestermålen i Asien. Det ligger i varma Andaman havet i Indiska oceanen. Vi har nämnt exklusiva hotell tidigare och Phuket är den plats där du kan hitta de flesta av dessa hotell. Hela ön är turistprägel och det är svårt att gå på gatorna utan att få ett erbjudande för båttur, bungyjump, rida på elefanter eller en resa till den lilla ön i Phang Nga där en James Bond film spelades in (även känd som James Bond island). En annan ön är Koh Phi Phi Don känd för sin långa vita sandstränder, förmodligen de vackraste som finns i hela Asien.
Den ön av Ko Phi Phi Leh kan besökas under en kort resa men du kan inte stanna där eftersom det är en marin nationalpark och skyddat område.
Det kommer att ta tid att upptäcka magin i Thailand så vi försäkra er om att när du besöker Thailand kommer du att besöka det igen!

Leave a Reply