Några fantastiska semester destinationer i Europa

Europa är en av de minsta, men mest viktiga kontinenterna på vår planet. Ordet Europa gör människor tycker om olika saker. Vissa tycker om vackra städer där. Andra föreställa gröna ängar och bördiga dalar. Det finns också människor som tycker om historia och konst. I alla fall lovar Europa definitivt utmärkta semesterupplevelse som du inte kan hitta på någon annan världsdel. Om du vill få mest från din nästa resa i Europa, har vi skapat en lista över platser som du kanske vill besöka medan du är där.
Rom
Rom är Italiens huvudstad staden och en av städerna som vanligtvis visas på populära europeiska turnéer. Rom har alltid varit en populär destination för turister mest på grund av dess ursprungliga traditioner och konstnärliga skönheter. Vi får inte glömma att Rom har ett rikt arkeologiska erbjudande också. Besökarna kommer att få en chans att njuta av i några av de mest magnifika konstsamlingarna från nästan varje period av mänskliga civilisationen. Den vackra arkitekturen i denna stad kan bevittnas på platser som Palatinen, Peterskyrkan, Ostia Antica och de många museerna i Vatikanen.
Barcelona
Detta kan inte vara en storstad, men Barcelona är lika viktiga och vacker som de välkända europeiska huvudstäderna. Barcelona ensam är en magnet för miljontals besökare från hela världen varje år. Denna stad är hem till några av de mest kända världsarv i världen, inklusive Hospital de Sant Pau och Park Guell. Detta är också en stad fylld med historiska strukturer, stränder, parker och andra intressanta platser. Det bästa är att du kan välja mellan super lyxiga hotell och billiga vandrarhem när det gäller boende. Välj det alternativ som passar din budget bäst.
Budapest
När människor tänker på Europa, fokuserar de oftast på den västra delen av denna fantastiska kontinent. Östeuropa är dock mycket vacker och attraktiv för. Enligt vissa erfarna resenärer är ta en rundtur i Europa utan även Ungerns huvudstad staden i det ett stort misstag. Budapest har unika arkitektur som blandar både västra och östra arkitektoniska stilar. Om du letar efter några bra exempel på denna arkitektur sedan leta efter Nagyteteny Castle Museum, Castle Hill och parlamentsbyggnaden.
Lissabon
Portugal, framför allt huvudstaden i detta land, är ett mycket attraktivt resmål, men av någon anledning glöms bort ofta av resenärer. Faktum är att Lissabon har bra boendealternativ och priser i allmänhet är lägre än priserna i andra europeiska städer. Den enda nackdelen är att du måste leta efter en billig transport för ett tag. När du kommer i Lissabon, ta dig tid att kolla alla attraktioner i staden inklusive Vasco de Gama Tower, Oceanarium och djurparken. Lissabon var en gång en av de mest aktiva hamnarna i Europa och det finns många museer i denna stad där du kan läsa mer om de ärorika historien i denna stad.

Leave a Reply