Thailand – mark av nöjet

Thailand är, Siam som det hette en gång, ett fascinerande land ligger i hjärtat av Sydostasien. Turister rusar till Thailand under hela året. De besöker Thailands öar och stränder speciellt de där berömda filmer som “Anna och kungen” eller “Bron över floden Kwai” filmades. Ingen vill missa denna hisnande landskap som dessa ställen erbjuder.
Arkitekturen i Thailand
Förutom fascinerande sandstränder, kan du besöka några av dussintals imponerande buddhistiska tempel ligger i Thailand. Wat Phra Kaew anses vara den heligaste av dem och det ligger i komplex av kungens palats. Den är värd den värld berömda emerald Buddhastatyn och denna staty är faktiskt täckt med amber inte smaragd. Många thailändare och turister är belysning pinnar framför statyn eftersom det anses att denna gest ger lycka.
Transport i Thailand
Thailändarna rekommendera brukar med en taxi eller en tuk-tuk när du reser i städerna. Transport är oftast billiga. Tuk-tuk är en mycket intressant turistattraktion och detta fordon ser väldigt lik en trehjuling. De bästa förarna av Tuk-tuks kan göra en riktigt intressant körupplevelse för turister.
Ovanliga marknader i Thailand
Du kan hitta mycket ovanliga marknader i huvudstaden i Thailand-Bangkok. De är faktiskt flytande marknader. Dessa flytande marknader är en verklig attraktion och du kan välja olika marknader som erbjuder fisk, frukt och även orkidéer.
Thailändsk massage
Om du väljer att besöka Thailand finns det en sak som du inte får missa medan du är där-Thai massage. Denna världen berömda massage kommer definitivt att hjälpa dig att koppla av och rensa ditt sinne. Priserna för en session är mycket prisvärd och du har antagligen en mer massage innan du kommer tillbaka till ditt hem.
Nattliv i Thailand
En annan sak som gör Thailand stor är det nattliv som Thailand har att erbjuda. Du kan besöka många olika barer, restauranger och klubbar som erbjuder program för alla smakriktningar. Du kan ofta se grupp flickor dansar runt klubbarna och lyssna till olika typer av musik. Thailand är ett land som erbjuder en hel del nöje och underhållning.
Dessa är några av de saker som du kan uppleva i Thailand. Utforska landet, njuta av vackra solnedgångar och gå på en av de vackraste stränderna i världen. En resa till Thailand kommer definitivt vara något som du kommer ihåg!

Leave a Reply