Besöka Thailand för bästa World Tour

Thailand är en plats där människor från hela världen kommer för att tillbringa semester med älskade. Det är en av de bästa länderna för smekmånad par också. Det har allt för alla, start från vackert väder, stränder, kultur, festival, god mat, nattliv, säkerhet och mycket mer. Det är en plats där ingen känner sig ensam och skär som i ett nytt land människor vänliga karaktär.

 

Medan de människor som kommer till Thailand inte kan vänta att besöka Bangkok, låt mig dela några platser som måste besökas samtidigt vara på Thailand turné, antingen ensam, med make, med vänner eller med familjen. Koh Laoya, Wat Buppharam, Wat Yotha Nimit, staden pelare, Koh Kham, Koh Kradat och Koh Mak är de platser som du inte får missa. Bortsett från dessa platser är nästa plats att utforska Krabi. Slående rock formatering är dragningen av Krabi och den bästa platsen att besöka denna plats är från November till April.

 

Efter Krabi, det är Satun-en lugn södra provinsen är platsen som skall besökas. Denna plats är känd för sina öar nämligen Koh Lipe och Koh Tarutao. Det finns många andra öar i Satun aprt från Koh Lipe och Koh Tarutao som gör att du resa till Thailand en stor resa. Satun är 1000 km från Bangkok så om du är i Bangkok då vara redo att resa en hel del att nå här men bästa är på väg från en plats till en annan i Thailand är mycket lättare och billigare än något annat land på grund av enkel transport både kostnader och tillgänglighet. När du är i Satun då du måste utforska Satun centrala moskén eller Månss moskén, Satun National Museum – Kuden herrgård, Tarutao National Park och Thale Ban National Park.

1 thought on “Besöka Thailand för bästa World Tour

Leave a Reply