De mest exklusiva resmål i världen

Även om sommaren är nästan över, betyder detta inte att du inte bör tänka på att resa. Det finns ju många resmål där klimatet är acceptabla under hela året. Om du är redo att ta dina första exklusiv semester och du är beredd att spendera mer pengar, föreslår vi att resa till några av dessa exklusiva resmål.

Como-sjön, Italien

Detta är en av de mest berömda sjöarna i världen. Sjön semester betyder oftast en massa dricka, äta, hög musik och attraktiva tjejer och killar, men Comosjön är något helt annat. Många kändisar besöka denna plats eftersom de vill njuta av den vackra kusten i denna sjö omgiven av vackra berg som ger utrymme för skönsmässig bedömning. Du kommer att häpna över antalet exklusiva villor och hotell där.

St. Vincent och grenadin

Denna exotiska ö i Karibiska havet har länge ansetts vara en familj ö för Biriths kungafamiljen. Det var furstar Margaret som har byggt den första villan här, medan prins William tillsammans med Dutchess Kate hyra en villa nästan varje år. Denna ö har några fantastiska stränder och laguner, men för att bo där du kommer att behöva spendera minst $3.000 per dag.

St. Tropez, Frankrike

Det är inte ovanligt att finna Hollywood superstars i den södra delen av Frankrike. De vet naturligtvis vad som är bra. St. Tropez är en liten plats i Frankrike som används som en bas av människor som vill utforska Medelhavet med sina lyxiga yachter.

Maldiverna

Maldiverna är en favorit plats för avkoppling för de rika och berömda. Dessa öar ligger söder om Indien och de omges av jordskorpans klara vatten i Indiska oceanen. De är mycket populära bland smekmånad.

Phuket, Thailand

Nu är detta en resmål som kan användas av personer med olika budgetar. Det finns både billiga och lyxigt boende i detta asiatiska land och vad du kan förvänta dig från det är vackra stränder, djungel turer och utmärkta shoppingmöjligheter.

Leave a Reply