Utforska världen – resor till mindre kända destinationer

Är du trött på besök eller läsa om de samma populära turistmål i världen? Väl tur att vi har något för dig. Dessa få destinationer runt om i världen är verkliga gömda pärlor och om du funderar på att resa till vissa ursprungliga och attraktiva platser vi har gjort listan perfekt för dig.
Avebury, England – vi har alla hört om fantastiska gamla struktur Stonehenge. Det finns Ja några liknande strukturer runt om England och en av de mest attraktiva ligger i Avebury. Bred cirkla som denna webbplats skapar kommer att verkligen förvåna dig. Medan du är där se till att besöka museet tillägnad antikens historia.
Victoria, Argentina – det är inte bara Rom som är känd som en stad av sju kullar. Staden av Victoria i Argentina var också byggd på sju kullar som erbjuder fantastisk utsikt över den lokala naturen. Det är platsen där deltan av floden Parana börjar och det är inte konstigt varför naturen är så vacker det och varför hundratals Argentinare reser till Victoria varje år.
beninfo_se x4
Budva, Monte Negro – människor har bott i Budva för mer än 2500 år. Denna turist pärla ligger på stranden av Adriatiska havet och det är en mycket populär destination för turister i området. Under de senaste åren är de lokala myndigheterna försöker locka turister från hela världen.
Perthshire, Skottland – The Blair Castle dominerar området kring denna stad. Det var en gång hem till den berömda skotska familjen adelsmän – Atholl och det blir en av de skotska huvudattraktionerna nuförtiden när det kommer till bröllop och fester.
Bohol, Filippinerna-det finns bokstavligen tusentals öar på Filippinerna och det är svårt att säga vilken som är den vackraste. Men om du letar efter en plats som kommer att överraska dig med skönheten i dess natur, liksom Mahogony skog eller Chocolate Hills till exempel, är detta rätt ställe för dig.
Sigulda, Latvia-denna lilla stad ligger nära den vackra nationalparken Gauja på stranden av floden med samma namn. På grund av dess skönhet lockar besökare från hela Lettland, som kommer det inte bara att se nationalparken utan att besöka den medeltida Turaida slott, riddare av svärd slottet och många andra attraktioner.

 

Dessa är några av de platser som säkerligen kommer att bli mer populärt under de kommande åren, eftersom det finns många turister från hela världen som söker efter platser som inte är påverkad av massturismen.

Leave a Reply