Billigt sätt att resa i Europa

Europa är hem till många välkända städer, städer, öar, berg osv. De mest besökta städerna i Europa är Barcelona, Paris, Rom, London, Lissabon, Budapest, Prag, Moskva, Berlin, Wien och några andra som har flera miljoner besökare varje år. Förutom huvudstaden städerna av de största länderna i Europa, människor ofta vilja resa till några mindre förlägger i länder som Grekland, Spanien, Kroatien, Makedonien eller Portugal när det kommer till sommarsemester och när de letar efter vintern centrerar de besöka Schweiz, Österrike och Frankrike. De kombinationer och möjligheter att resa i Europa är ändlösa. Det finns vissa mycket billiga tågkort som kan hjälpa dig att resa nästan var som helst i Europa och dessa kort sista månader. Det är inte nödvändigt att göra en detaljerad plan innan du reser till Europa, men det är alltid en bra idé att ha en allmän resor plan för att spara tid och se till att du inte missar de viktigaste platserna.

 

Transport

 

Om du har tid och du planerar att resa runt i Europa i flera veckor kan det vara ett bra alternativ att köpa Interrail biljett samt några billiga flyg från vissa populära flygbolag som lätt Jet, Ryanair, Wizz Air, Vueling etc. Den största bussoperatören i Europa är Eurolines och den som söker en låg-budget alternativ bör kontrollera Orange sätt. Järnvägsnätet i västra Europa täcker nästan alla större städer medan detta transportsätt används mindre i Östeuropa. De mest utvecklade järnvägssystem kan hittas i Tyskland (Deutsche Bahn), Frankrike (SNCF) och Spanien (Renfe).

 

Boende

 

Vandrarhem är definitivt det bästa alternativet för ungdomar i åldern 1635, även om vissa äldre människor kan hitta alternativet användbara också. Du kan använda internet för att hitta Vandrarhem och boka din vistelse. Naturligtvis antalet hotell är mycket högre och de som har råd att bo ett hotell som inte har problem att hitta en i Europa. Priserna hotell och vandrarhem är högre i Paris, London, Barcelona och Amsterdam.

 

Mat

 

Det finns vanligtvis tre källor av mat som används i Europa: vanliga restauranger, snabbmat och stormarknader.

Leave a Reply