De berömda öarna i Thailand

Thailand är ett land som ligger i Sydostasien som har blivit en riktig magnet för turister under de senaste tjugo åren. Miljontals människor från hela världen reser till Thailand varje år för att besöka de vackra djungler och bergen i norr, den oförglömliga huvudstaden Bangkok och de fantastiska öarna söder om detta fantastiska land. Öarna i Thailand lockar definitivt de flesta av besökarna i Thailand. Det finns hundratals små och stora öar i Thailand och nästan alla av dem är lämpliga för prospektering. Den som söker en lista över vackra öar i Thailand kommer att behöva läsa sidor och sidor med information och därför har vi valt att presentera de tre vackraste öarna i detta land.

1. Phuket

 

Phuket är den största ön i Thailand och en separat provins. Det ligger i den västra delen av landet i Andamansjön och det är känt som ett resmål över hela världen. Du kan nå Phuket även med buss eftersom den är ansluten med en bro till fastlandet. Detta är platsen där du kan besöka en av de mest kända stränderna i världen-Patong beach. Karon beach och Kata beach är två andra riktigt vackra och populära stränder. Jungceylon är en modern underhållning och shopping center och de som vill se ett intressant skådespel bör gå till Fantasea Show.

2. Phi Phi

 

Phi Phi är faktiskt en ögrupp som består av 6 öar. Phi Phi Don och Phi Phi Lei är de mest kända. Den berömda James Bond och The Beach filmer sköts på vissa platser på dessa öar. Phi Phip öarna är mycket pittoreska öar som har naturliga skönheter, otroliga undervattensvärlden och spännande nattliv som kan hypnotisera besökarna.

3. Koh Samui

 

Koh Samui beskrivs ofta som en magisk ö eller tropiska paradis och det ligger i Gulf of Thailand. Denna ö är perfekt för människor som älskar stränder, klart vatten och frodig vegetation. Förutom de vackra stränderna, kan Koh Samui erbjuda många andra intressanta saker till sina besökare som många buddhistiska tempel, pittoreska byar, vattenfall och restauranger med både lokala och internationella rätter.

Leave a Reply